براونیز با روکش فاج نوتلا

 

?مواد لازم براونی:
کره ذوب شده 150 گرم
شکر 1 لیوان
وانیل مایع 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 3/4 پیمانه
پودر کاکائو مرغوب 6 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه

?طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید
قالب مربع 20 در 20 سانتی متری را چرب و ارد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید
کره ذوب شده را همراه شکر و وانیل در ظرفی مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید
در ظرفی جداگانه آرد را همراه بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو الک کنید. سپس مخلوط مواد خشک را کم کم به مخلوط خیس اضافه کرده ترکیب کنید. نیازی به همزدن زیاد نیست در حدی که کاملا مخلوط شوند کفایت میکند
مواد کیک را داخل قالب ریخته روی آن را صاف کنید سپس در طبقه وسط فر از پیش گرم شده به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید.
پس از سرد شدن براونی مواد رویه را آماده کنید.
?مواد لازم رویه فاج نوتلا:
شیر عسلی یک قوطی یا 400 گرم
کره نرم و به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده 1 و 1/2 پیمانه
نوتلا 1 پیمانه
?طرز تهیه:

همه مواد را داخل ظرفی ریخته به روش #بن_ماری روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا همه مواد ذوب شده ترکیب شوند سپس مواد را روی براونی بریزید. سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا رویه ببندد.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *