بره موم زنبور عسل

ﺑﺮه ﻣﻮم ﻣﺨﻠﻮﻃﯽ از ﺻﻤﻎ ﭼﻨﺪ ﻳﺎ ﭼﻨﺪﻳﻦ درﺧﺖ اﺳﺖ .ﺻﻤﻎ ﺑﺮ روی درﺧﺘﺎن ﺣﺎﻟﺖ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﯽ داﺷﺘﻪ و از ﻳﮏ ﻗﺸﺮ ﻓﻮق اﻟﻌﺎده ﻧﺎزک ﺗﺸﮑﻴﻞ ﻣﯽ ﺷﻮد ﮐﻪ ﺑﺎ آن ﻗﺴﻤﺘﯽ از ﺑﺮگ ﻫﺎ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ  سطح جوانه ها را می پوشاند. ﺑﺮه ﻣﻮم ﺑﻮی ﻧﺴﺒﺘﺎ  ﻣﻄﺒﻮع دارد ﮐـﻪ ﺑـﺮای دود دادن ﮔﻮﺷﺖ و ﻫﻢ ﭼﻨﻴﻦ درﻣﺎن زﺧﻢ ﻫﺎ ﺑﻪ ﮐﺎر ﻣﯽ رود. رنگ آن معمولا ﺳﺒﺰ ﻣﺎﻳﻞ ﺑﻪ ﻗﻬﻮه ای اﺳﺖ، وﻟﯽ ﺑﻪ رﻧﮓ ﻫﺎی دﻳﮕﺮی ﻧﻴﺰ وﺟﻮد دارد و ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ ﮔﻴﺎﻫﺎﻧﯽ دارد ﮐﻪ از آن ﻫﺎ ﺟﻤﻊ آوری ﺷﺪه اﺳﺖ.

co519

ﺑﺮه ﻣﻮم ﺧﺎﺻﻴﺖ آﻧﺘﯽ ﺑﻴﻮﺗﻴﮑﯽ داﺷﺘﻪ و در اﺗﺮ و اﻟﮑﻞ ٩۶ درﺻﺪ ﺣﻞ ﻣﯽ ﺷﻮد .ﺑﺮه ﻣﻮم ﻳﮑﯽ دﻳﮕﺮ از ﻓﺮاورده ﻫﺎی زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻮاد ﺗﺸﮑﻴﻞ دﻫﻨﺪه اش را زﻧﺒﻮرﻫﺎ از ﺧﺎرج ﺑﻪ ﮐﻨﺪو ﺣﻤﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.

ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﺑﺮه ﻣﻮم، زﻧﺒﻮرﻫﺎ ﻗﺎب ﻫﺎ را ﺑﻪ ﮐﻨﺪو ﻣﯽ ﭼﺴﺒﺎﻧﻨﺪ ﺗﺎ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﺎﻧﺪه و در ﻧﻘﻞ و اﻧﺘﻘﺎﻻت ﺗﮑﺎن ﻧﺨﻮرد. زﻧﺒﻮران در اواﺧﺮ ﭘﺎﻳﻴﺰ ﺑﺎ ﺑﺮه ﻣﻮم ﺳﻮراخ ﭘﺮواز ﮐﻨﺪو را ﮐﻮﭼﮏ و ﺗﻨﮓ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺗﺎ ﮔﺮﻣﺎی داﺧﻠﯽ ﮐﻨﺪو حفظ ﺷﻮد و ﺟﻤﻌﻴﺖ ﺑﺘﻮاﻧﺪ ﺧﻮدش را در داﺧﻞ ﮐﻨﺪو ﮔﺮم ﻧﮕﻪ داﺷﺘﻪ و ﺳﺮﻣﺎی ﺷﺪﻳﺪ زﻣﺴﺘﺎﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ از بین رفتن زﻧﺒﻮرﻫﺎ ﻧﺸﻮد.

46126239588252803779

ﺑﺮه ﻣﻮم در ﺻﻨﻌﺖ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻣﺼﺮف زﻳﺎدی دارد. ﻧﻘﻄﻪ ذوب ﺑﺮه ﻣﻮم 83 درﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮاد اﺳﺖ.

bareh-mom

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *