طرز تهیه کیک مخملی

سفیده تخم مرغ :3 عدد یا 90 گرم

وانیل مایع :یک و 1/2 قاشق چایخوری

آرد :200 گرم

شکر :200 گرم

باترمیلک :120 میلی لیتر

روغن مایع :60 میلی لیتر

کره در دمای 19 تا 21 درجه :55 گرم

نمک :به مقدار لازم

پودر کاکائو :2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر:3 قاشق چایخوری

رنگ خوراکی :30 میل لیتر

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%ae%d9%85%d9%84%db%8c2
طرز تهیه کیک مخملی:

ابتدا فر را روی 175 بگذارید. قالب های مافین و یا قالب تکی را چرب کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

سپس سفیده و وانیل و رنگ را بزنید تا کمی حجم بگیرید. در کاسه ای دیگر آرد و شکر، بکینگ پودر، کاکائو و نمک را مخلوط کنید.

در ظرفی روغن و کره را با درجه متوسط همزن یک دقیقه بزنید. مواد خشک را مخلوط کنید و باتر میلک را اضافه کنید و با درجه پائین همزن کمی بزنید تا فقط مخلوط شود، سپس 90 ثانیه با درجه متوسط بزنید. نیمی از سفیده را آرام اضافه کنید و و با درجه متوسط دوباره 30 ثانیه بزنید و بعد نیمه بعدی را اضافه کنید و باز 30 ثانیه بزنید.

سپس در قالب ریخته و به مدت 15 تا 35 دقیقه در فر میگذاریم و با پودر قند تزئین میکنیم.

نکته:

اگر باتر میلک در دسترس ندارید یک پیمانه شیر را با یک قاشق سرکه مخلوط کنید و 15 دقیقه استراحت بدهید و استفاده کنید.

اگر وانیل مایع ندارید از وانیل پودری استفاده کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *