طرز تهیه کیک نارگیل

مواد لازم:
آرد ١/۵ پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
شکر ٢٠٠ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه


پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
کره ۱۶۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ٢ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
پودر نارگیل و شیر رو با هم مخلوط میکنیم . کره ، تخم مرغ ، شکر و وانیل رو میریزیم تو یه ظرف و به مدت ۴ الی ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار بشه. سپس مخلوط شیر و نارگیل رو به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشن. سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه میکنیم، و به حالت دورانی با لیسک مخلوط میکنیم. قالب رو چرب میکنیم ، ٢/٣ از مواد کیک رو میریزیم تو قالب و سپس پودر کاکائو رو روی مواد باقیمانده الک میکنیم و هم میزنیم . مایه کیک شکلاتی رو به صورت نامنظم میریزیم تو قالب و با یه چاقو یا ته قاشق روش طرح ایجاد میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده در دمای ١٨٠ درجه به مدت ۵۰ الی ۶٠ دقیقه تا کامل پخته بشه.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *