کیک شیفون لیمویی

این کیک با تکنیکی متفاوت از بقیه دستورهایی که تابحال دیده اید درست میشه
حتما از آب لیموی تازه استفاده کنید استفاده از اسانس لیمو اختیاریه

?مواد لازم:
زرده تخم مرغ 6 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
آب لیموی تازه 3/4 پیمانه
رنده پوست لیمو 2 قاشق چای خوری
اسانس لیمو 1 قاشق چای خوری
آرد سفید 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز 1 و 1/4 پیمانه
نمک یک پنسه
سفیده تخم مرغ 6 عدد
شکر دانه ریز برای سفیده ها 1/4 پیمانه

?طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب شیفون (گرد میان تهی) با ظرفیت 10 تا 12 پیمانه را چرب و آرد پاشی کنید.
در کاسه بزرگی زرده های تخم مرغ، روغن، آب لیمو، پوست لیمو، اسانس لیمو، ارد الک شده ،بیکنیگ پودر و نمک را را همزن حدود 1 دقیقه بزنیدتا مخلوط شوند.
پره های همزن را بشویید و خشک کنید.
سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه تمیزی ریخته با همزن بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد سپس 1/4 پیمانه شکر را کم کم به سفیده اضافه کرده بزنید تا سفیده کاملا سفت شود.
سپس سفیده را کم کم به بقیه مواد اضافه کرده به صورت دورانی مخلوط کنید طوری که پف مواد نخوابد (فولد کنید).
سپس مواد را داخل قالب ریخته در طبقه وسط فر از پیش گرم شده به مدت حدود 1 ساعت یا تا زمانی که بپزد قرار دهید.
پس از خارج کردن قالب از فر صبر کنید کمی خنک شود سپس روی توری سیمی برگردانید تا خنک شود. میتوانید کیک را با پودر قند یا یکی از انواع کرم لیمویی که قبلا آموزش دادیم تزئین کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *