طرز تهیه دمنوش به دارچین

میوه به را هر سایزی که میخواهید برش بدهید یا رنده بدهید. سپس صبر کنید تا یک مدت کاملا خشک بشه و رنگش بین قرمز و قهوه ای در بیاد.
برای هر دفعه دمنوش دو قاشق غذا خوری به خشک بریزید بعد چوب دارچین به دلخواه بریزید داخل ابجوش و به بزارید حدود 2 ساعت دم بکشه تا رنگش به قرمزی بزنه. حالا دمنوش به آماده استفاده است.
این دمنوش گرمی به حساب میاد اگه شب به شب خورده بشود، هضم غذا راحت انجام می شود.
نوش جونتون!!!

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *